joi, 29 octombrie 2009

De ce nu poate sa critică şi eu puţin?

În contextul în care se presupune că trăim intr-o ţară liberă, mă întreb de ce se aprind unii că zic ceva rău de "cineva".Adică a stat mintea mea "puţină" şi a rumegat ,da io' ce nu pot să zic si io' ceva?Eu pe Mircea Badea nu-l suport nene si gata, n-am nimic cu el personal, nu îl cunosc, nu judec omul ,judec caracterul.Mi-l şi imaginez stând îmbrăcat într-o manta albă cu însemne sfinte apărând interesele României, cocoţat pe metereze ca la Mărăşesti, urlând din toţi rărunchii:"Bă ,cât sunt io' p'aici nu mişca nimeni" şi pe urmă repede două serii de câte 12 flotări, aşa "la impresie".Cum unora le place Mircea Badea şi işi fac publică pasiunea lor,aşa si eu la rândul meu imi fac publică părerea şi spun că nu-mi place Mircea Badea,dar m-aţi văzut pe mine că vă întreb de ce vă place?sau că vă critic părerea?NU.
Aşa că gura mică,mers pe burtă,scuturaţi praful de pe umerii laţi ai Omului si hai să ne avem ca "fraţii".
Mintepuţină a gândit din nou,e şi el om nu?

2 comentarii:

 1. buna,

  arunca si o scurta privire pe blogul meu (www.questioare.com) si daca iti place adauga-ma in blogroll-ul tau cu numele de Que stii oare?
  multumesc anticipat.

  o zi insorita,

  strumfita cu esarfa

  RăspundețiȘtergere
 2. Stii ce cred eu? Ca tu ii faci de fapt publicitate prin atitudinea ta, chiar daca in mod involuntar (presupun).
  Sunt absolutsutalasuta de acord cu tine ca e un ... (ca sa nu zic vorba aia), dar sunt de parere ca cel mai indicat e sa-l ignori, ca pe orice cocalar de pe lumea asta. Parerea mea! :D
  Numai bine iti urez.

  RăspundețiȘtergere